NoboNet Informatikai Kft.

E-mail: info@nobonet.hu
Cégjegyzékszám: Cg.13-09-141700
Adószám: 23008102-2-13
Képviselő: Baumann Zoltán ügyvezető
Céget bejegyző szerv: Fővárosi
Törvényszék Cégbírósága
 
Copyright 2013 © NoboNet Kft.

Webáruház készítés

Interneten vásárolni ma már sokunk számára természetes dolog. Ennek következtében egyre nagyobb a kereslet a webáruházak iránt. Bár még nem teljes a bizalom, de egyre több felhasználó rendel terméket és szolgáltatást az Interneten keresztül. Cégünk által kínált Webáruház szolgáltatásait folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy az általunk kínált virtuális boltok tökéletesen kihasználják az Internet adta lehetőségeket és kiszolgálják a megrendelők igényeit.

Egy webáruház számos kedvező tulajdonsággal bír: Internetes áruház számára nem kell helységet bérelnie, csak amit a törvény előír(telephely) + minimális tárhely

- A globális elérhetőséget teszi lehetővé. A világ bármely pontjáról tudnak rendelni a termékei közül.
- A nap 24 órájában elérhető
- Költségmegtakarítás, ami az emberi erőforrásokat illeti
- Új termékek adatainak felvitele, illetve a termékekről tárolt adatok változtatása azonnal elérhető a vásárlók számára;
- Vásárlóink felé kényelmes szolgáltatást nyújthatunk, hiszen webáruházunk segítségével lehetővé tesszük, hogy bárki otthonról vagy a munkahelyéről pár kattintással vásárolhasson tőlünk.

Igyekszünk megrendelőinket teljeskörűen tájékoztatni az internetes kereskedelemmel kapcsolatos törvényi előírásokról, vonatkozó jogszabályokról és kötelező előírásokról, szabályozásokról, segíteni a webáruház adta lehetőségek kiaknázását.

Biztonságos on-line vásárlás:

Elsősorban az ismeretlentől félük. Sokunk számára számos kérdés merül fel, amikor először rendelünk webáruházból. Szerencsére ma már különböző szabályozások és törvén védi az internetes vásárlókat, de fontos, hogy vásárlásaink során körültekintően járjunk el!

Egy kis segítség:

Az internetes vásárlásokra a Távollevők között kötött szerződésekre vonatkozó kormányrendelet tartalmaz részletes szabályokat.

Vonatkozó jogszabályt itt olvashatják:

(http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor)

FONTOS! Amennyiben a vásárló meggondolta magát, 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől. Ezt a jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetén pedig, amikor a szerződést megkötötte. Mindenképpen legyen írásos nyoma, hogy esetleges vita esetén igzolni tudjuk az elállásunk időpontját!

Lépjen kapcsolatba velünk!
ŰRLAP