NoboNet Informatikai Kft.

E-mail: info@nobonet.hu
Cégjegyzékszám: Cg.13-09-141700
Adószám: 23008102-2-13
Képviselő: Baumann Zoltán ügyvezető
Céget bejegyző szerv: Fővárosi
Törvényszék Cégbírósága
 
Copyright 2013 © NoboNet Kft.

Weboldal készítés

Amit rólunk tudni érdemes!

Annak ellenére, hogy egyre több ingyen weboldal készítési lehetőség bukkan fel a világhálón, mi továbbra is valljuk azt, hogy az egyediség, az innovatív szemlélet különbözteti meg az üzleti megjelenést vagy e-kereskedelmi oldalakat egymástól.

NOBONET Kft. egyedi, PHP programnyelven íródott weboldalakat készít. A legújabb webes technikákat követve, az aktuális trendeknek megfelelően készítjük el megrendelőink weboldalát, webáruházát.

Miért ajánljuk az egyedi fejlesztésű honlapot, webáruházat?

Mert egyedi és specfikus, teljes mértékben kielégíti a megrendelő igényeit, saját elképzeléseit láthatja viszont az elkészített weboldalon/webshopon, nincsenek felesleges és irreleváns elemek.

Mert könnyen módosítható: működés közben felmerülő igényeket, újabb funkciókat kevés módosítással beillesztjük a már kész honlapba.

Mert nem használunk sablonokat az elkészítéshez, hanem egyedi grafikát készítünk hozzá.

Mert biztonságos: az egyedi fejlesztésű honlap zárt forráskódú, vagyis az oldal kevésbé van kitéve a támadásoknak.

Igyekszünk minden Megrendelőnk igényeit maximálisan kielégíteni. A honlapot vagy webshopot teljes mértékben testre szabva készítjük el.  Megrendelőink számára teljeskörű szolgáltatást nyújtunk.

Oldalaink és a keresőoptimalizálás..

SEO_keresopotimalizalas_nobonet.hu.jpgSok éves tapasztalat és több keresőoptimalizáló céggel való együttműködés eredményeképpen az általunk készített weboldalak és webáruházak kivétel nélkül keresőbarát programozás eredményei. Felmerülő igények során elvégzett változásokat folyamatosan beleépítjük rendszerünkbe, biztosítva ezzel azt, hogy amennyiben megrendelőink optimalizálni kívánják weboldalukat a lehető legkevesebb akadályba ütközzenek.

REFERENCIÁINK széleskörűek, háttérrendszerünk alkalmas, hogy a legújabb technikák alkalmazásával készítsük oldalainkat.

Cégünk számára fontos, hogy a megrendelő részese legyen a kivitelezés minden munkafolyamatának. Fontos, hogy ügyfeleink tisztában legyenek egy jól elkészített weboldal vagy webáruház előnyeivel és azzal, hogy mint tulajdonosnak milyen kötelezettségei vannak.

A hatékony együttműködés eredménye - a tökéletes weboldal/webáruház és az elégedett ügyfél - csak és kizárólag egy hatékony és precíz munkafolyamat végeredménye lehet.

responziv_dizajn_nobonet.png

Hogy mi jellemzi a munkánkat?

- ügyfélorientáltság
- precizitás
- hatékonyság
- biztonság

Ami a legfontosabb, hogy átadást követően sem engedjük el ügyfeleink kezét! Szolgáltatási csomagjaink közül mindenki megtalálja a saját igényének megfelelőt!

Lépjen KAPCSOLATba velünk!

Egyedi weboldalkészítési folyamat:

Az évek során szerzett tapasztalata alapján a NOBONET Kft. egyedi weboldakészítési folyamatot dolgozott ki, mely segíti a pontos, gyors és eredményes munkavégzést és mely a honlapok elkészültével elégedett ügyfeleket biztosít.

folyamat ĂĄbra3.png

1. SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ-IGÉNYFELMÉRÉS

Ingyenes igényfelmérés és tanácsadás. Egy személyes vagy telefonos konzultáció keretein belül minden olyan információt összegyűjtünk a vállalkozás igényeiről, mely a weboldal készítéséhez elengedhetetlen.

A személyes konzultáció semmilyen kötelezettséggel nem jár, ennek célja, hogy megismerjük az Ön üzleti elképzeléseit, és egyértelműen megfogalmazzuk, azt hogy milyen célok elérését várja a honlaptól. Megbeszéljük, hogy milyen interaktív funkciók (pl. ajánlatkérő űrlap, hírlevél modul, stb.), design és tartalmi elemek szolgálják majd a honlapon ezen célok elérését. Amennyiben szükséges marketing stratégiát is kidolgozzuk.

2. AJÁNLATTÉTEL

Az igényfelmérést követően a rendelkezésre álló ismeretek alapján kidolgozzuk ajánlatunkat, mely tartalmazza a szükséges funkciók technikai paramétereit, pontos funkcionális leírását, valamint a kivitelezés munkaidő igényét és a vételárat.

3. EGYEZTETÉS

Árajánlatunk elküldését követően – akár személyesen is – egyeztetjük a benne foglaltakat, lehetőséget biztosítva ezzel arra, hogy a felmerülő kérdéseket megvitassuk.

4. GRAFIKAI TERVEZÉS

Grafikai tervezés során az előzetesen egyeztetett igények alapján készítjük el a weboldal vagy webáruház nézőképét. A látványtervek szemléltetik a weboldal tartalmi elemeinek elhelyezkedését a weboldalon. Grafikai tervezés az egyik legfontosabb eleme az internetes megjelenésnek. A vizualitás, a megjelenés a vállalkozás sikerességének a kulcsa is lehet.

5. A WEBOLDAL ELKÉSZÍTÉSE

A honlap fejlesztési munkájának megkezdésének előfeltétele, hogy megrendelőnk elfogadja a honlap grafikus terveit.
A látványtervek alapján elkészítjük a főoldal és az aloldalak böngészőben megtekinthető verzióját, így már demó oldalként funkcionálva véleményezheti oldalát, és javaslatot tehet oldalához.

  1. Létrehozzuk az interaktív alkalmazásokat, melyeket megrendelt.
  2. Feltöltjük a honalp tartalmát - a tartalmat Ön, vagyis a megrendelő adja át cégünknk.

A honlapot menedzselő tartalomkezelő rendszerrel (admin felülettel) látjuk el. Ennek segítségével a weboldal tulajdonosa, programozói ismeretek nélkül is képes weboldalának tartalmát módosítani.

  1. Önnel szorosan együttműködve teszteljük az elkészült honlap és a beépített modulok, funkciók működését.
  2. Betanítjuk a kijelölt munkatársat a tartalomkezelő felület kezelésére.
  3. Elhelyezzük a végleges webtárhelyen az oldalát.

A honlapkészítés minden fázisát nyomonkövethetővé tesszük jelszóval védett internetes ügyfélkapu rendszerünkön, így nem fordulhat elő, hogy Ön mást kap, mint amit elvár.

    Előzetes igényfelmérés alapján cégünk a következő honlap típusok elkészítését vállalja:

  • cégbemutató, termékismertető, információs vagy promóciós honlapok (one page, landing page jellegű weboldalak)
  • személyes weboldal
  • üzleti weboldal
  • dinamikusan változó oldalak (vállalati portál)
  • webshop (webáruház) készítésweboldakeszites.jpg