NoboNet Informatikai Kft.

E-mail: info@nobonet.hu
Cégjegyzékszám: Cg.13-09-141700
Adószám: 23008102-2-13
Képviselő: Baumann Zoltán ügyvezető
Céget bejegyző szerv: Fővárosi
Törvényszék Cégbírósága
 
Copyright 2013 © NoboNet Kft.

Gasztronómia a weboldalakon

diningtable_kocka logo.pngMinden webfejlesztő nagyon hálás minden egyéni és egyedi ötlet inspirálta megrendelésért. A diningtable.hu asztalfoglaló rendszer megálmodója egy nagyon izgalmas és összetett feladat elé állított bennünket. A megrendelő határozott elképzelései és jópár hónap fejlesztés eredményeképpen készült el a diningtable.hu.

Ugyan úgy, ahogy néhány éve ismét divatba jött színházba, múzeumba járni és igen jól szervezett kulturális programsorozat alakult ki mindennek hatására, úgy a gasztronómia, az étterembe járás is fénykorát éli Magyarországon is.

Egy olyan közegben, ahol már létező kifejezés a foodporn, ahol gasztrobloggerek és étel dizájnerek léteznek, ahol egy – egy gasztronómiai blogon vagy szaklapban már komoly munkával megrendezett (a szó legszorosabb értelmében!) ételkompozíciókat láthatunk, és amihez fotókat már kimondottan étel fotósok készítenek minden arról szól, hogy velünk – enni imádó – emberkékkel minél vonzóbbá tegyék ételkreációikat.  

Aztán jön a nagy kérdés. Hol lehet ezeket a csodákat megkóstolni?

 gastronomia.png

Számos asztalfoglaló rendszer létezik a piacon, sőt az éttermek maguk is rendelkeznek honlapukon asztalfoglalási opcióval, azonban igazi, úgynevezett Vendég szemléletű, összefoglaló rendszerrel nem találkoztunk.

A diningtable.hu rendszere mind az Éttermek, mind pedig a Vendégek részére professzionális felületet biztosít. Az Éttermek a legapróbb részletekig specifikálhatják ételeiket, ételtípusaikat, így a Vendégek ha határozott elképzeléseik vannak arról, hogy hol-és mit szeretnének enni – de akkor is ha nincsenek elképzeléseik – könnyen foglalhatnak asztalt egy vacsorához, vagy éppen egy ebédhez.

Modern logó és webdesign, responsive, azaz mobileszközökre optimalizált weboldal készült most el, melynek elkészítése nagy örömünkre szolgált!

Köszönjük nektek! LOGO_diningtable_keretnĂŠlkĂźl.png

2016-10-13 13:35:32