NoboNet Informatikai Kft.

E-mail: info@nobonet.hu
Cégjegyzékszám: Cg.13-09-141700
Adószám: 23008102-2-13
Képviselő: Baumann Zoltán ügyvezető
Céget bejegyző szerv: Fővárosi
Törvényszék Cégbírósága
 
Copyright 2013 © NoboNet Kft.

Magyar a legjobb számítógépes kódfejtő!

weboldal_keszites_nobonet.hu.jpgÉvről-évre egyre több terület nemzetközi megmérettetésén jeleskedünk mi magyarok! Több, mint 1.000 IT szakember, mérnök, amatőr-és profi programozó vagy adatszakember vett részt azon a versenyen, amiben a legokosabb számítógépének beszélgetését kellett megfejteni.

A 29 éves fizikus, Szabó Zoltán volt, aki a világon a leggyorsabban - mindössze 2 hét alatt - fejtette meg azokat az üzeneteket, amivel megnyerte a GE „GEeks go for gold” globális informatikai versenyét, elnyerve a győzelemmel járó közel 3 millió forintot (10.000 dollár) is. A pénzdíj elnyerése mellett részt vehet majd a San Francisco-ban megrendezendő,  Minds + Machines elnevezésű konferencián is, ahol olyan szakemberekkel találkozhat, akik szintén megértik a mesterséges intelligencia emberi nyelvét.

A GE információi szerint Magyarország volt az egyike azon országoknak, ahol a legnagyobb volt a résztvevők aránya. Nem titkolt céljuk ezzel az volt, hogy felkutassák azokat a kiemelt tehetségeket, akiket a későbbiek folyamán a vállalat ipari termékeinek fejlesztésébe bevonhatnak.

Az ipari internet kétszer annyi értéket lesz majd képes előállítani, mint a polgári internet. És hogy mi az az ipari internet? Az ipari internet nem más, mint a gépek egy, a jelenleginél légyegesen magasabb szintű összekapcsolódása. Személyek, adatok és gépek integrált hálózata, mely bárhonnan, bármikor elérhető.

2016-09-28 14:42:00