NoboNet Informatikai Kft.

E-mail: info@nobonet.hu
Cégjegyzékszám: Cg.13-09-141700
Adószám: 23008102-2-13
Képviselő: Baumann Zoltán ügyvezető
Céget bejegyző szerv: Fővárosi
Törvényszék Cégbírósága
 
Copyright 2013 © NoboNet Kft.

Privát webshop a Facebookon


facebook_marketplace_webshop_nobonet.hu.jpgÚgy tűnik a Facebook belép a világpiacra… Vagy inkább a Facebook lesz maga a világpiac? 

Bizonyára ti is hallottátok, hogy már egyes országokban elérhető a Facebook új funkciója, a Facebook Marketplace. 

Évről-évre egyre több ember használja a Facebookot már nem csak egyszerű kapcsolattartásra, hanem ennek egy újabb változatára, vagyis arra, hogy egymástól vásároljanak. Dübörög a Facebook kereskedelem! Több mint 450 millió ember látogat el minden hónapban úgynevezett adok-veszek csoportokba. 

Ezeket az adatokat meglovagolva kezdett fejlesztésbe és teszi nemsokára mindenki számára elérhetővé a Facebook új funkcióját: a Facebook Marketplace-t. Vajon miben fog különbözni az egyszerű adok-veszek csoportoktól? Talán annyi, hogy nem a képek alatti kommeteket kell olvasgatni, hanem talán áttekinthetőbb.

Az új funkció a hozzád közel található eladó termékek könnyű fellelését emeli ki a legfontosabb elemnek. Természetesen ezenkívül a termékek keresése, szűrése és a minőségi fotó, leírás és kategóriába sorolás is vonzó lehet. A feltöltés során megjelölheted a Városodat, ami viszont automatikusan besorolja az adott területre az eladó termékedet! Reméljük ezzel gyorsabban elkel majd!smiley_webshop_facebook_nobonet.png

Itt megjegyezném, hogy ma már szinte az összes adok-veszek csoport ország, város vagy helyszín specifikus, vagyis amelyik csoport számunkra irreleváns, ahhoz eleve nem csatlakozunk... De azért kíváncsian várjuk!! Mindenkire rábízzuk, hogy eldönthesse a Facebook Market egy szükséges, új funkció?

A Facebook Marketplace-rő egy rövid promo videót is láthattok!

https://www.facebook.com/fbmarketplace/videos/930357407068896/

2016-10-04 10:17:10